Termeni şi condiții

Magazinul online www.iajewels.com este administrat de  SC NUR TRADE SRL, cu sediul social in Bdul Traian bl S3 p, , Piatra Neamt, jud. Neamt, inregistrata la Registrul Comerțului J27/245/2010, CUIRO 26823981 .

Imaginile produselor sunt în conformitate cu realitatea. Datorita procesului de fotografiere dar si de setarile monitorului, culoarea produselor poate fi usor diferita.

 Accesare site-ului www.iajewels.com  presupune acceptarea termenilor şi condițiilor menționate.

Pentru utilizarea în condiții optime a site-ului, vă sfătuim să le citiți termenii si conditiile inainte de accesare.

 SC NUR TRADE SRL își rezervă dreptul de a modifica termenii şi condițiile fără nici o notificare în prealabil, clienții potconsulta oricând versiunea actualizata.

Menționăm faptul că termenii şi condițiile se aplica tuturor utilizatorilor.

Definiții:

– cumpărător – persoană fizică sau juridică care cumpără produse de pe site-ul www.iajewels.com

– vânzător – societatea SC NUR TRADE SRL cu sediul în Piatra Neamț Bdul Traian Bl S3 p , inregistrata la Registrul Comerțului J27/245/2010, CUIRo 26823981

– site – domeniul www.iajewels.com; si subdomeniile acestuia;

– comanda – forma de comunicare între vânzător şi cumpărător, sub forma de document electronic, cu rol de mijlocire între părți, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

– bunuri – produsele menționate în comandă, ce urmează a fi furnizate cumpărătorului, de către vânzător,ca urmare a Contractului incheiat.

– utilizator – orice persoana fizica inregistrata pe Site

– cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.).

– campanie – actiunea de a expune in scop comercial, Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

 

 

Drepturile de autor

Conținutul site-ului www.iajewels.com texte, imagini, logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site , orice date şi elemente de pe acesta, reprezinta proprietatea SC NUR TRADE SRL .

Materialele şi modelele prezentate pe site sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală şi apărate de legea drepturilor de autor.

Pentru reclamații cu privire la aceste drepturi, puteți folosi adresa de email contact@iajewels.com

Folosirea fără acordul societății a oricărui element de pe site, se va sancționa conform legilor în vigoare.

 

 

                                       Cum comand

Produsele pot fi comandate:

– online, de pe site

Selectați produsele dorite şi adăugați-le în coșul de cumpărături. Completați datele necesare procesului de facturare şi finalizați comanda. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Deasemenea, prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte Vanzatorului ca poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 Bijuteriile achizitionate de site-ul www.iajewels.com sunt confectionate in baza comenzilor primite de la clienti

Preturile afișate pe site sunt exprimate in RON

Preturile afisate pe site-ul www.iajewels.com  nu includ taxa de transport

Societatea nu impune o cantitate si un pret minim pentru comenzi.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Totodata, ne selectam dreptul de a modifica si preturile.

 

 

Contact

SC Nur Trade SRL

Sediu social:Bdul Traian bl S3 p Piatra Neamt, jud. Neamt,

Adresa email:  contact’iajewels.com

Nr. de telefon 0758118920

Pentru detalii, sugestii si nelamuriri ne puteti contacta la contact@iajewels.com sau la nr. de telefon 0758118920

Politica de returnare

Potrivit  O.U.G. 34/2014, produsele achiziționate la distanță, pot fi returnate.

In cazul produselor personalizate, conform specificatiilor date de dvs., atunci cand produsul nu prezinta defecte de fabricatie, nu va putem returna suma platita. Conform O.U.G 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c) Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 următoarele:

produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar. Conform legii, bijuteriile gravate/personalizate, realizate conform specificatiilor clientului nu se pot returna.

Clientul are dreptul de a sesiza comerciantul în scris, intenția sa de renunțare la achiziționarea produsului, în termen de 14 zile de la primirea acestuia, conform dispozițiilor legale OUG 34/2014.  Produsele nepersonalizate (fără gravura) se pot returna în ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) și în aceeași stare în care au fost receptionate, prin posta sau curierat rapid, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. SC  NUR TRADE S.R.L.   își rezervă dreptul de a refuza returul pentru produsele care nu respectă condițiile de returnare. Nu acceptam retur pentru produsele deteriorate, purtate sau modificate.

În cazul în care doriți să returnați un produs nepersonalizat comandat de pe site-ul  iajewels.com, trebuie să ne comunicați intenția dumneavoastră prin email la adresa  contact@iajewels.comVă rugăm să comunicați datele dumneavoastră complete, adresa la care s-a făcut livrarea, numărul comenzii, produsele pe care doriți să le returnați și prețul acestora, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită.

Returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, costul transportului fiind suportat de către consumator, conform OUG 34/2014. Nu acceptăm retururile realizate prin Poștă cu ridicare de la sediul Poștei.

 In cazul produselor FARA GRAVURA, clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu un alt produs, costul transportului fiind suportat de către consumator. Contravaloarea mărfii returnate, va fi restituită sub formă de virament în contul bancar, cu obligativitatea ca acesta să fie deschis pe teritorul României, fără întârzieri nejustificate, în maxim 14 zile după primirea produsului returnat.

Daca SC  NUR TRADE S.R.L.  nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii.

În cazul unui retur dumneavoastră aveți obligația de a suporta costurile de transport.

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

Dacă doriți să anulați o comandă înainte ca aceasta sa fie livrata curierului, va rugam sa ne contactati prin email la adresa  contact@iajewels.com

SC  NUR TRADE S.R.L.  își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care nu ridică comanda sau care o refuza in repetate randuri inainte de livrare.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

SFATURI DE INTRETINERE

Intretinerea bijuteriilor din argint nu trebuie neglijata. Argintul isi schimba culoarea deoarece oxideaza la contactul cu aerul. De asemenea, argintul este un metal relativ moale care se poate zgaria/rupe usor.

Pentru a mentine aspectul bijuteriilor din argint este necesara o ingrijire atenta si o metoda de pastrare adecvata a acestora.Una dintre cele mai simple si eficiente moduri de a pastra bijuteriile curate este acela de a le purta. Contactul cu pielea si cu imbracamintea va lustrui usor argintul si ii va da o stralucire fina.In forma sa pura, argintul este moale si maleabil, de aceea pentru a avea duritatea necesara in confectionarea bijuteriilor acesta este combinat cu alte aliaje. Astfel denumirea de argint 925 vine de la faptul ca in amestec se afla 92,5% argint pur, iar 7,5% alt aliaj.

Protectia datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi stocate în conformitate cu Regulamentul European nr. 679/2016(în continuare “Regulament” sau “Regulamentul”) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) doar atunci când ne acordați dreptul de a le prelucra.

Deoarece acordul în vederea utilizării datelor Dumneavoastră în scopurile mai sus menționate poate include și transmiterea acestora către partenerii noștri datele colectate pot fi redirecționate și către acești terți.

Conform cerințelor Regulamentului, societatea, în calitate de operator de date cu caracter personal, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Colectarea datelor se face pentru prelucrarea în scopuri asociate produselor și serviciilor oferite de societate, cum ar fi contactarea dumneavoastră (inclusiv prin poștă, e-mail, fax, mesaje text sau telefon) în legătură cu cererea de bunuri sau servicii ale acestuia. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și pot fi comunicate numai următorilor destinatari: dumneavoastră, împuternicitul operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului.

Drepturile dumneavoastră

Regulamentul conferă mai multe drepturi persoanelor cărora li se prelucrează date personale. Astfel, pe lângă drepturile existente în prezent, regăsim și dreptul la portabilitatea datelor sau pe cel de ștergere a datelor. Iată pe scurt care sunt drepturile pe care le aveți:

Dreptul de acces înseamnă că aveți dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele cu caracter personal care va privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la informații privind modalitatea în care sunt prelucrate datele.

Dreptul la portabilitatea datelor se referă la (i) dreptul de a primi datele personale într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și la (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise direct altui operator, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opoziție vizează dreptul de a va opune prelucrării datelor personale atunci când prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care servește unui interes public sau când are în vedere un interes legitim al operatorului.

Dreptul la rectificare se referă la corectarea, fără întârzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.

Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) înseamnă că aveți dreptul de a solicita să vă ștergem datele cu caracter personal, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; va retrageți consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; va opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale.

Prin accesarea site-ului nostru pot fi procesate, dar fără a se limita la acestea, următoarele date:

·         Adresa IP a computerului de la care se face accesarea;

·         Data și ora accesării sau solicitării;

·         Denumirea paginii accesate/fișierului accesat;

·         Browser-ul folosit de către utilizator, inclusiv versiunea browser-ului;

·         Sistemul de operare folosit de către utilizator;

În acest context sunt utilizate și cookie-uri.

Cookie-urile sunt fișiere-text salvate pe computerul vizitatorului paginii web, permițând astfel recunoașterea unui utilizator anonim.

Pe această pagină web sunt folosite cookie-uri pentru a putea realiza un protocol mai exact al accesarilor paginii web.

Aveți în orice moment posibilitatea de a dezactiva cookie-urile acestei pagini web. Va rugăm să aveți în vedere că dezactivarea cookie-urilor restrânge funcționalitatea paginii web.

Persoanele interesate pot contacta responsabilul cu protectia datelor cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor lor si cu privire la exercitarea drepturilor pe care le au in temeiul Regulamentului, la adresa de e-mail: contact@iajewels.com

IA JEWELS

Bdul Traian Bl S3 p
610045 Piatra Neamt
Romania
Suna-ne: 0758118920
Trimite-ne un mesaj la: contact@iajewels.com